2011. június 10., péntek

Önkéntesség Éve

EYV_cmyk-HU

Uszód Község Ifjúságáért és Kultúrájáért Közhasznú Alapítvány csatlakozott a Kalocsa kistérségben 2011 évben civil szervezetek által kezdeményezett Önkéntesek Európai Éve és az Önkéntesek Hete keretében megvalósuló program sorozathoz, melynek részeként, a Kék-sziget Óvoda rekonstrukciója önkéntesek bevonásával Uszód községben elnevezésű pályázat pozitív elbírálásban részesült.

Óvodánk nem felel meg a hatályos balesetvédelmi előírásoknak, mivel már minden mászóka és csúszda alatti részen ütéscsillapító burkolattal kell védeni a kisgyermekek testi épségét. Eddig forráshiány miatt ezt nem tudtuk megvalósítani. A pályázati kiírásnak és a szülők önkéntesen vállalt munkájának köszönhetően, a héten új gumitégla burkolattal fog megszépülni az uszódi óvoda udvara.

Együttműködő partnereink:

Uszód község Önkormányzata, Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület Kalocsa, Ordas Jövőjéért Közalapítvány, Újteleki Polgárőrség Egyesület, Újteleki Sportegyesület, Uszódi Sportegyesület, Uszódi Polgárőrség Egyesálet, Nivo-Vital KFT Kalocsa, Mőbel Bt. Kalocsa, Önkéntes Tűzoltó Egyesület Fajsz, Összetartás Bűnmegelőzés Egyesület Fajsz, Benedek Péter Általános Iskola Uszód

 eu2011_lenia_hu-800

okalogovektor-kozos-800

 

 

 

 

 

Megszakítás